• FDA
  • SGS
  • BSCI

PRODUKTET SHAREMAY MOLD PLASTIKE

Ne jemi një kompani e integruar R&D e specializuar në prodhimin e mykut, prodhimin e produkteve dhe shitjen e produkteve.

rreth 13

Rreth nesh

Shantou Sharemay Plastic Mold Industry Co., Ltd. është një kompani e integruar R&D e specializuar në prodhimin e mykut, prodhimin e produkteve dhe shitjen e produkteve.Ne ofrojmë jo vetëm shërbimin OEM dhe prodhimin e kallëpeve të reja, por edhe shpërndarjen me shumicë dhe gjenerimin në vend.E ndërkohë, kompania ka arritur shitjet vjetore prej 4 milionë dollarësh në vlerën e prodhimit.Në shkallën e investimit të produktit në R&D dhe teknologjinë e prodhimit, kompania është në nivelin kryesor vendas.Janë zhvilluar më shumë se 216 produkte të patentuara, të cilat përfshijnë kuti drekë plastike, kontejnerë të freskët, kavanoz ushqimi hermetik, shtambë uji, enë tavoline, enë kuzhine, magazinime shtëpiake, pajisje sanitare etj.

Produktet tona

Shërbimi ynë

Shërbimi OEM

Shërbimi OEM

Ne ofrojmë jo vetëm shërbimin OEM dhe prodhimin e kallëpeve të reja, por edhe shpërndarjen me shumicë dhe gjenerimin në vend.

Shërbimi i Zbulimit të Sigurisë

Shërbimi i Zbulimit të Sigurisë

Të gjitha seritë e produkteve kanë kaluar zbulimin e ushqimit të FDA të Shteteve të Bashkuara dhe zbulimin e sigurisë ushqimore të Bashkimit Evropian.

Certifikimi i kualifikimit të produktit

  • certifikimi 1
  • certifikim2
  • certifikim3
  • certifikim4
  • certifikimin5
  • certifikimin6
  • certifikimin7
  • certifikimin8