• ФДА
  • SGS
  • BSCI

SHAREMAY ПРОИЗВОДИ од ПЛАСТИЧНИ КАЛАВИ

Ние сме интегрирана компанија за истражување и развој специјализирана за производство на мувла, производство на производи и продажба на производи.

околу 13

За нас

Shantou Sharemay Plastic Mold Industry Co., Ltd. е интегрирана компанија за истражување и развој специјализирана за производство на мувла, производство на производи и продажба на производи.Обезбедуваме не само OEM услуга и изработка на нови калапи, туку и испорака на големо и генерирање на самото место.А во меѓувреме, компанијата достигна годишна продажба од дури 4 милиони долари излезна вредност.Во обемот на инвестиции во производи во истражување и развој и технологија на производство, компанијата е на водечко домашно ниво.Развиени се повеќе од 216 патентирани производи, кои вклучуваат пластични кутии за ручек, свежи контејнери, херметички тегли за храна, бокал за вода, садови, кујнски прибор, складиште за домаќинство, санитарна опрема и сл.

Нашите производи

Нашата услуга

OEM услуга

OEM услуга

Обезбедуваме не само OEM услуга и изработка на нови калапи, туку и испорака на големо и генерирање на самото место.

Служба за детекција на безбедност

Служба за детекција на безбедност

Сите серии на производи го поминаа откривањето на храна од ФДА на САД и детекцијата за безбедност на храна на Европската унија.

Сертификација за квалификација на производот

  • сертификација1
  • сертификација2
  • сертификација3
  • сертификација4
  • сертификација5
  • сертификација6
  • сертификација7
  • сертификација8